Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Játékleírás

EU-CLICK JÁTÉKSZABÁLYZAT

Az Egy Hajóban Gyermek- és Ifjúságvédő Alapítvány által szervezett, 2011. 06. 01. – 06. 30. között
meghirdetett „EU-click.hu” – Regelj, klikkelj a magyar EU-elnökség sikerességéért! kvíz játékszabályzata.

1. A KVÍZJÁTÉK SZERVEZŐJE
A „EU-click.hu” kvízjáték (a továbbiakban „Kvízjáték”) szervezője az Egy Hajóban Gyermek- és Ifjúságvédő Alapítvány (székhely: 7623 Pécs Szabadság út 5.; 18325542-2-02; továbbiakban: „Szervező”).

2. A KVÍZJÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ SZEMÉLYEK
Az kvízjátékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, nagykorú természetes személy, kivéve az Egy Hajóban Gyermek- és Ifjúságvédő Alapítvány alapítói, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

3. A KVÍZJÁTÉK IDEJE ÉS A JÁTÉK MENETE
A kvízjáték 2011. június 1-jétől június 30-ig tart.
A játékba bekapcsolódni 2011. június 1-jétől április 10-ig lehet a www.egyhajoban.easypage.hu oldalon történő új regisztációval vagy korábbi regisztráció esetén a www.egyhajoban.easypage.hu honlapra történő bejelentkezéssel és a Játék indítása menüpont alatt található kérdések megválaszolásával. Azok a játékosok, akik A legtöbb kérdést válaszolták meg helyesen, automatikusan részt vesznek a fődíj sorsoláson.

4. A KVÍZJÁTÉK MENETE
A "játék indítása" gombbal kezdetét veszi a kvíz játék. 21 kérdés jelenik meg (sorrendben 8 db könnyű, 7 db közepes és 6 db nehéz), kérdésenként 4 válasz lehetőséggel. Mindegyik kérdéshez egy jó válasz tartozik. A kérdések megválaszolására egyenként 30 másodperc áll rendelkezésre. A helyesen megválaszolt kérdésekért nehézségi szinttől függően 1-3 pont jár. A helytelen válaszokért ugyanilyen alapon pontlevonás jár. A megválaszolatlanul hagyott kérdések nem számítanak bele a játékba. A cél a lehető legtöbb pont összegyűjtése.

5. A NYEREMÉNY SORSOLÁS
Időpontjáról és helyszínéről, valamint a további feltételekről a játék hivatalos weboldalán a www.eu-click.eoldal.hu-n értesülhetnek a játékosok.

6. A NYERTESEK ÉRTESÍTÉSE
A nyertesek értesítése e-mailben történik, valamint a www.egyhajoban.easypage.hu honlapon közzétételre kerül. A szervező csak a nyerteseket értesíti.

7. A NYEREMÉNY
• 4 db: Packard Bell 10,1" M450 CPU, 1Gb DDR3, 250 Mb HDD
• 2 db: LG DP1W HD Média Lejátszó
• 2 db: WAYTEQ X950BT HD GPS
• 2 db: 3.5" 1.5 TB WD ELEMENTS külső adattároló, fekete színben

8. A NYERTESEK
Az Egy Hajóban Gyermek- és Ifjúságvédő Alapítvány fenntartja a jogot, hogy a fődíj nyereményt nyilvános program kere¬tében adja át, továbbá publikálja, vagy ismertesse a nyertes nevét és fotóját tömegtájékoztatási médiában és egyéb promóciós reklám célokat szolgáló fotó és video anyagokban. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nyerése esetén neve és lakóhelye közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön.

9. A NYEREMÉNYÁTADÁS
A játék nyereményeinek átadása a projektzáró rendezvényen kerül sor, melynek időpontjáról és helyszínéről a szervező e-mailben értesíti a nyertest.

10. VEGYES RENDELKEZÉSEK
Az Egy Hajóban Gyermek- és Ifjúságvédő Alapítvány fenntartja a jogot, hogy a meghirdetett nyereményeket hasonló árkate¬góriájú készülékkel helyettesítse.
10.1 Át nem vett nyeremény kezelése:
Az át nem vett nyereményt a Szervező, a játéksorsolást követő 60 napig elkülönítetten őrzi, miközben a nyereményt át nem vett nyertest legalább 2 (két) alkalommal e-mailben értesíti. A 60 nap elteltével a nyere¬mény átvételére nincs lehetőség, arról Szervező szabadon rendelkezhet. A nyertes köteles együttműködni a Szervezővel annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 60 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a nyertes Játékos nem tesz eleget, és így a nyere¬mény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani a nyertes Játékosnak.
10.2. Szervező kérésére a fődíj nyertes köteles aláírni egy nyilatkozatot, amelyben kifejezetten hozzájárul ah¬hoz, hogy a Szervező képmását, illetve fényképét promóciós célból díjmentesen hasznosítsa.
10.3. A résztvevők a kvízjátékban való részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.
10.4 A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelőssé¬get nem vállal.
10.5 Azt a játékost, aki nem felel meg a jelen szabályzatban leírt személyi követelményeknek, azt a Szervező kizárja a játékból.
10.6 A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók.

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 10334
Hónap: 29
Nap: 1